Tigla metalica

111Durata de viata a unui acoperis din tigla metalica este de peste 50 de ani, rezistenta lor fiind testata in conditiile unei climei aspre.

Read more

Tabla cutata

tabla cutataTabla cutata este solutia cea mai economica pentru realizarea inchiderilor de structuri metalice si in acelasi timp este o solutie estetica si eleganta.

Read more

Sipca metalica

sipca metalSocietatea noastra va ofera sipca metalica pentru gard cat si panouri gata executate la lungime de 2 metri.

Read more

Tigla metalica

Durata de viata a unui acoperis din tigla metalica este de peste 50 de ani, rezistenta lor fiind testata in conditiile unei climei aspre. Tabla tip tigla este realizata din otel zincat la cald si protejata in sistem multistrat pe ambele fete. Rezultatul este o suprafata neteda, de pe care praful si alte impuritati sunt indepartate usor de ploaie, acoperisul aratand ca nou pe toata durata lui de viata. Tabla tip tigla se comporta excelent la solicitari mecanice, nu crapa si nu se sparge.

structura-material tigla si cutata vopsita

Greutatea lor redusa si rigiditatea, in combinatie cu dimensiunile de pana la 6 metri ale panourilor, fac ca montajul sa fie rapid si usor.

Profilul inalt, de 59 mm, asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, iar gama coloristica bogata ofera libertate deplina de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie eleganta a stresinii si suprapuneri invizibile.

 

123

 

 

Acoperisul din tigle metalice este disponibil impreuna cu o gama larga de accesorii standardizate sau pe comanda - elemente de tinichigerie, profile de etansare, suruburi pentru fixare, folie anticondens si alte componente de sistem, toate prezentand aceleasi caracteristici de calitate deosebita - care faciliteaza acoperirea rapida si eficienta a oricarei geometrii, in conditii de maxima siguranta.

 

Pentru a satisface cele mai exigente dorinţe table este oferită într-o paletă de 11 culori:

 

Culori

 

RAL 3000tiglaMetalicaRAL3000top-sistem  RAL 3009tiglaMetalicaRAL3009top-sistem

 RAL 3011tiglaMetalicaRAL3011top-sistem

 RAL 3005tiglaMetalicaRAL3005top-sistem  RAL 6005tiglaMetalicaRAL6005top-sistem  RAL 7024tiglaMetalicaRAL7024top-sistem
 RAL 8019 MattiglaMetalicaRAL8019mattop-sistem  RAL 8017tiglaMetalicaRAL8017top-sistem  RAL 9002 albtiglaMetalicaRAL9002top-sistem

RAL 5005tiglaMetalicaRAL5005top-sistem

 RAL 8004tiglaMetalicaRAL8004top-sistem  

Despre noi

Premium Steel este producator de invelitori metalice atat pentru constructii rezidentiale, cat si pentru constructii industriale, ce pune la dispozitia clientilor si o gama completa de jgheaburi, burlane metalice si accesorii pentru acoperis, la preturi competitive si din materiale de calitate superioara.

Galerie