Transport si manipulare

 

Marfa este livrata in pachete legate si infoliate, Incarcarea se face mecanic cu ajutorul motostivuitorului. Ele se asaza pe suporti de protectie la distanta de 1m.

In timpul transportului se recomanda asistarea pachetului cu chingi, evitand-use deplasarea si deterioriarea lor mijlocul de transport. Descarcarea se va face cu un motostivuitor adecvat sau manual, cu respectarea regulilor specifice de manipulare. Pentru mentinerea formei, foile cu lungime mare vor fi ridicate din lateral si vor fi transportate pe cant, astfel se evita producerea de deformari in zonele de ambutisare.a

Este recomandat ca paletii de tigla metalica si tabla cutata sa fie depozitati in spatii inchise, uscate si bine aerisite, unde nu exista variatii mari de temperatura. Pentru intervale scurte este permisa depozitarea in spatii deschise, daca paletii sunt acoperiti de o prelata care isi mentine culoarea si permite aerisirea.

 s

Se asigura transport al intregului sistem de invelitoare pe tot teritoriul Romaniei pana la santierul clientului.

d

 

Despre noi

Premium Steel este producator de invelitori metalice atat pentru constructii rezidentiale, cat si pentru constructii industriale, ce pune la dispozitia clientilor si o gama completa de jgheaburi, burlane metalice si accesorii pentru acoperis, la preturi competitive si din materiale de calitate superioara.